خیرآبادی:
از ترس موش در خانه کشتی خوابم نمیبرد/ کمپ تیمهای ملی هتل هیلتون شده است
مربی شناختهشده کشتی فرنگی ایران گفت: کمپ تیمهای ملی کشتی به هتل هیلتون تبدیل شده است.
جمشید خیرآبادی، با تمجید از اقدامات زیرساختی در کشتی، اظهار کرد: بنده با مربیان یا ورزشکاران رشتههای دیگر نیز ارتباط نزدیکی دارم و می بینم که آنها از داشتن حداقلها هم محروم هستند و از روسای فدراسیونهای خود گلایه دارند. فدراسیونهایی داریم که حتی در طول سال توان ۲ اعزام خارجی را ندارند و ورزشکارانشان حتی برای تمرین هم مشکلات زیادی را تحمل میکنند.
او ادامه داد: تنها مربی در ایران هستم که بالاتر از ۴۰ اردوی مشترک با کشورهایی مثل آمریکا، روسیه، ترکیه، مجارستان و خیلی از کشورهای دیگر داشتم، فقط با آمریکا ۸ اردوی مشترک داشتیم اما خدا شاهد است آنها یک دهم امکانات حال حاضر کشتی ایران را ندارند.
سرمربی سابق جمهوری آذربایجان ادامه داد: من در طول عمر مربیگری خود در کشتی با ۱۰ تا ۱۲ فدراسیون کار کردهام اما هیچکدام از آنها حتی یک صدم کارهایی که علیرضا دبیر در کشتی ایران انجام داده را نکردهاند. دبیر به قول خودش با هیچ کس پیمان اخوت نبسته و با هیچ فردی تعارف هم ندارد، من هم اهل چاپلوسی نیستم و نیازی به این کارها ندارم. شاید فردا او نباشد یا همین فردا به من بگوید دیگر نمیخواهم با هم کار کنیم اما وظیفه دارم که حقیقت را بگویم.
وی با آرزوی موفقیت برای کشتی ایران در رویدادهای پیش رو،گفت: کشتی گیران هم باید تلاششان را بیشتر کنند تا در المپیک ۲۰۲۸ شاهد قهرمانی کشتی آزاد و فرنگی ایران باشیم و با مدالهای رنگارنگ دل مردم ایران را شاد کنیم.
رییس هیات کشتی کردستان، در ادامه گفتگو با ایسنا، درباره شرایط کشتی کردستان، اظهار کرد: طی نزدیک به ۶ سال از حضورم به عنوان رییس هیات کشتی کردستان، حدود ۱۸ سالن جدید کشتی در سطح استان افتتاح شد. در زمانیکه کار را به دست گرفتم جمعیت کشتیگیر بیمه شده کردستان ۱۳۳۹ نفر بود اما امروز به ۵۶۰۰ نفر رسیده است. کشتی آزاد ما بعد از مدتها ۲ طلا و یک برنز در جام تختی گرفت و یک طلای جوانان جهان هم بدست آوردیم. در مسابقات بینالمللی مریوان نیز بعد از تیم ملی به عنوان دومی رسیدیم. اینها افتخارات ارزشمندی برای کردستان است که مسئولان استانی باید مورد توجه قرار دهند.
وی درباره میزان توجه مسئولان کردستان به رشته کشتی، خاطرنشان کرد: بار مالی ورزش به قدری سنگین است که ادارات ورزش و هیاتهای ورزشی توان تامین آن را ندارند. رشد ورزش در هر استانی به کمک مسئولان آن استان و بسیج همگانی نیازمند است. متاسفانه ما هیچ حامی مالی در کردستان نداریم و حتی مسئولان این استان یک بطری آب معدنی هم به کشتی کمک نکردهاند!
وی در پایان گفت: سال گذشته فقط ۲۲۰ میلیون تومان از اداره ورزش کردستان دریافت کردیم اما هزینه ما در حدود دو میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان بود که باقی آن را خودمان پرداخت کردیم. به دنبال این هستیم منابع درآمدی پایدار برای هیات کشتی استان ایجاد کنیم و در این مسیر گام برداشتهایم تا کارها زمین نماند.
دیدگاهتان را بنویسید